Advarer Suarez mot å gå til rettslige skritt

Brendan Rodgers sier Luis Suarez har fått enorm støtte fra klubben og supporterne til at han bør unngå å gå til rettslige skritt for å få forlate klubben.

Det har versert rykter om at Luis Suarez og hans representanter vil ha juridisk hjelp, blant annet fra Premier League, for å få til et klubbskifte. Liverpool FC og Luis Suarez har ulikt syn på tolkningen av en klausul i spillerens kontrakt. Suarez mener at Liverpool er tvunget til å akseptere et bud  fra en klubb som kjemper i Champions League dersom beløpet overstiger £40M, noe Arsenal seneste bud gjorde (£40M+£1). Liverpool mener at klausulen bare tvinger dem til å informere spilleren om et slikt bud.

- Hvis Suárez og hans rådgivere noen gang har tenkt de tankene, tror jeg de vil komme fram til at de vil unngå det for enhver pris. Klubben og supporterne har stått bak ham gjennom de mørkeste periodene i hans karriere. Hvis det har vært en vurdering, tror jeg ikke de vil tenke på det lenge. Vi har gitt 150 prosent for Suárez, sa Rodgers på sin pressekonferanse i går.