Agger matchvinner

Daniel Agger satte inn et straffespark etter 73 minutter i Armenia. Det ble kampens eneste mål og Danmark styrket sine sjanser til å få playoff i kampen om å få komme til Brasil.

1-0 i Armenia gjør at Danmark i hvert fall i noen minutter ligger på 2.plass i gruppe B med 12 poeng. Spesielt Bulgaria som spiller borte mot bunnlaget Malta, og har ti poeng foran dagens runde i VM-kvalifiseringen, vil ha gode muligheter til å passere danskene. Det kan også Tsjekkia gjøre, men de spiller borte mot Italia som med seier er klar for sluttspillet i Brasil som gruppevinner.

Danmark har uansett skaffet seg et bra utgangspunkt før de avslutter kvalifiseringskampene i oktober med hjemmekamper mot Italia og Malta.