Agger med to straffemål

Daniel Agger ble Danmarks toppscorer i VM-kvalifiseringen etter to nye straffemål i storseier mot Malta. Danmark ikke til play-off. Jack Robinson ordnet straffespark for England U21 i 5-0-seier mot Litauen U21.

Danmark endte på 2. plass i gruppe B i VM-kvalifiseringen etter 6-0-seier hjemme mot Malta, men danskene ble svakeste gruppetoer og får dermed ikke spille play-off. Daniel Agger scoret to av målene, begge fra ellevemetersmerket, i det 11. og 39. minutt. Danmarks landslagskaptein satte det første straffesparket høyt i mål til venstre for keeper, mens det andre ble satt lavt til samme side. Ved begge anledninger gikk keeper feil vei. Midtstopperen var på banen hele kampen og pådro seg gult kort for en stempling i det 65. minutt. Daniel Agger ble Danmarks toppscorer i VM-kvalifiseringen med fire mål, samtlige straffemål.

England U21 vant 5-0 mot Ipswich U21 i Ipswich. Utlånte Jack Robinson skaffet engelskmennene straffespark på stillingen 4-0 i det 75.minutt da han avanserte fremover og ble lagt ned.  Saido Berahino var sikker eksekutør. De øvrige målene ble scoret av Ravel Morrison [2] (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton) og nevnte Saido Berahino (West Bromwich). Jack Robinson spilte samtlige minutter.

Martin Skrtel var suspendert da Slovakia avsluttet VM-kvalifiseringen med 2-2 borte mot Latvia.

Villyan Bijev var ubenyttet reserve for Bulgaria U21 i 1-2-tapet mot Slovenia U21. Vinnermålet i EM-kvalifiseringskampen kom to minutter på overtid.