Agger undrer seg over ustabilitet

Daniel Agger forstår ikke hvorfor de røde har vært så ustabile, og det er noe som må rettes opp. I en klubb som Liverpool må en gå til hver kamp med innstilling om å vinne.

Liverpool har en sjanse til å vinne to ligakamper på rad når de møter Sunderland i kveld, noe som var en sjeldenhet i 2012. Daniel Agger maner nå til at man må få bort trenden om at en god kamp blir etterfulgt av en dårlig en.

- Vi er i en posisjon som vi ikke er fornøyd med. Hvor vi nå er på tabellen er ikke godt nok og vi ønsker å komme oss høyere. Det eneste måten å gjøre det på er å få tre poeng hver uke, eller prøve å få tre poeng hver uke, sier Agger til Daily Telegraph.

- Selv etter seieren mot QPR, lå kampen mot Stoke i bakhodet. Hvis du spiller for en fotballklubb som dette, da behøver du den rette motivasjonen hver eneste uke. Hvis du ikke har den, da bør du ikke være her.

- Jeg kan ikke forklare det, svarer dansken på spørsmål om hvorfor Liverpool har vært så ustabile i ligaen det siste året. – Hver gang du spiller en god kamp og så en dårlig kamp, da får du det samme spørsmålet.  Ærlig talt mener jeg det er umulig å forklare. Det ville vært for lett hvis du kunne si, «det er problemet», siden vi da kunne gå og arbeide med det. Når ting som dette skjer, da er det vanskelig å forklare.