Allen glad for å være tilbake

Joe Allen er klar for å kjempe om en plass i startoppstillingen når han nå har returnert fra skade. Han skal jobbe hardt for å finne skarpheten tilbake og komme i optimal kampform.

Joe Allen fikk et innhopp mot Aston Villa før han pådro seg en hamstringskade mot Notts County i august. Midtbanespilleren var tilbake på banen da han ble byttet inn i 4-1-seieren mot West Bromwich. Den walisiske landslagsspilleren er glad for endelig å være skadefri, men vet at konkurransen er hard om en av midtbaneplassene.

- Det er en utfordring du må ta som fotballspiller. Det er alltid konkurranse, og det er alltid noen ute etter den samme plassen som deg, uttaler Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Det har vært flott start på sesongen. Vi har spilt meget bra, så det gjør konkurransen enda hardere.

- Stemningen er god. Vi ligger i toppen av tabellen, og det er der vi ønsker å være. Vi vet at konkurransen er meget stor der opp, og det er noen meget sterke klubber.

Joe Allen var tilbake i spill da han kom inn i det 86. minutt for Steven Gerrard mot West Bromwich.

- Det var flott å være tilbake der ute. Når du har vært ute med skade, er det alltid fint å komme tilbake på banen og spille.

- Så å komme tilbake foran hjemmefansen på Anfield var stort. Det var min første opptreden i ligaen på lenge. Forhåpentligvis kan jeg komme tilbake til full fitness og se frem til å få flere opptredener.

- Når du får et lite avbrekk, tror jeg du mister litt av skarpheten, og kampformen blir selvsagt dårligere. Jeg jobber imidlertid hardt, og jeg er på vei tilbake dit jeg ønsker å være.

- Planen er å få flere minutter på banen. Jeg må sørge for at jeg trener hard og at navnet mitt er så aktuelt som mulig for laguttaket.