Allen ser til Sturridge

Etter et lengre skadeavbrekk enn ventet håper Joe Allen at han skal finne tilbake til toppformen like raskt som Daniel Sturridge gjorde etter sin skade.

Waliseren har vært nødt til å følge laget fra sidelinjen i halvannen måned på grunn av hamstringskaden han pådro seg i ligacupkampen mot Notts County mot slutten av august. Daniel Sturridge gikk på sin side glipp av nesten hele preseason grunnet en ankelskade. Likevel har spissen gjort åtte mål på ni kamper etter at han kom tilbake.

- Det bekymrer deg litt over hvordan du kommer til å prestere når du har vært ute så lenge med skade, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Men jeg ser til en kar som Daniel Sturridge. Han jobbet veldig hardt under sin rehabilitering, for å sørge for at han var i god form når han kom tilbake på banen. Du kan se hvor bra han gjør det, og at det er mulig å gå rett inn på laget igjen og prestere bra. Du ønsker først og fremst å spille fotball. Det er naturlig, slår midtbanespilleren fast.

- Du ser ting fra et annet perspektiv når du er skadet, og du setter større pris på rollen alle spiller for laget. Vi har fått en meget god start på sesongen. Det har vært en fornøyelse å se kampene, og til tider har jeg følt meg som en fan. Jeg håper de gode resultatene fortsetter å komme, og forhåpentligvis kan jeg også bidra til gode prestasjoner fremover.

- Manageren har sagt at jeg må holde humøret oppe og sørge for at jeg er klar når jeg kommer tilbake. Jeg må være klar til å jobbe hardt, erkjenner Allen.

- Tirsdag blir en stor dag som jeg ser frem til. Da skal jeg tilbake i full trening. Når du er skadet skjønner du hvor viktig dette er for deg, og hvor mye du savner det.

- Det å komme tilbake i trening, og være med på opplegget på kampdager er hva du sikter mot og hva jeg har jobbet så hardt mot.

- Jeg har vært i klubben i over ett år nå. Omstillingsperiode var et ord som ble brukt mye i fjor, og folk ble trolig lei av å høre det, men jeg tror jeg beviste i starten av sesongen at det var det jeg var igjennom i fjor. Det var mye nytt som måtte på plass, men jeg tror vi nå høster fruktene av all den harde jobben vi gjorde, selv om det har vært nedturer innimellom.

- Jeg tror manageren kjenner godt til dette, og som lag ser man at vi har dratt nytte av den harde jobben som ble gjort. Laget har blomstret. Vi har sterke personligheter i troppen. Folk snakker mye om lagånd. Enkelte tror ikke at det er så viktig, men som spiller vet du bedre. Det er faktisk nøkkelen når du kommer ut på banen. Du ønsker å gjøre ditt beste, ikke bare for fansen og klubben, men også for dine lagkamerater. Det er den type stemning vi dyrker frem i denne fotballklubben.