Allen skal finne igjen formen

Joe Allen innrømmer at hans prestasjoner har hatt en nedadgående kurve på Anfield. Nå vil midtbanespilleren arbeide hardt for å finne tilbake til formen.

Etter en god start i kjølvannet av overgangen fra Swansea verdt £15M, har Joe Allen slitt på Liverpools midtbane de siste ukene. I den siste ligakampen mot Norwich bestod de rødes sentrale lagdel av Lucas, Gerrard og Henderson.

- Jeg tror det har vært synlig for alle at min form har vært litt skuffende i det siste, jeg arbeider imidlertid trofast videre og har tro på at jeg skal kunne snu dette, forteller en ærlig Allen til Liverpoolfc.com.

- Det er kamper som den på onsdag, hvis jeg blir involvert, hvor jeg kan få økt mitt prestasjonsnivå, fortsetter waliseren foran kampen mot Arsenal i morgen.

- Det var i kamper som mot Arsenal og Manchester City tidligere i sesongen hvor jeg nådde et nivå jeg vil håpe å komme tilbake til og vise stabilt over tid. Det er ingen magisk formel, det gjelder å arbeide hardt og ha troen på at en god kamp er like om hjørnet.

Joe var en av de få som viste i det minste brukbare takter i tapet mot Oldham på søndag, men det at han også scoret sitt første mål for Liverpool synes å ha druknet i all kritikken.

- Der og da ga scoringen oss en sjanse til å komme tilbake i kampen, så jeg håpet det ville bli en viktig scoring, sier Joe Allen om skuddet som ga 2-3 på Boundary Park. – Slik det ble betydde den ingen ting og du må bare gå videre og håpe å gjøre et mål som betyr noe.

- Jeg vil si det var en av de dagene. Du kan ikke sette spørsmålstegn ved mentaliteten til spillerne, vi gikk til den kampen for å vinne. Dessverre, uvisst av hvilken grunn, presterte vi ikke slik vi kan og ble straffet for det.

- Det er vanskelig når en opplever slike skuffelser. Dette er en klubb som ønsker å kjempe om trofeer og kom til finalen i fjor, slik at det er ganske forferdelig å gå ut på denne måten.

- Nå har vi imidlertid to store ligakamper å se fram til denne uka, og vi må rette fokus på dem.