Allen trives på Anfield

Joe Allen forteller at han er fornøyd med sin første sesong i Liverpool, selv om han mister sesonginnspurten fordi han må gjennomgå en skulderoperasjon.

- Jeg er svært godt fornøyd med min første sesong, og jeg synes jeg har gjort det greit totalt sett, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Det har vært oppturer og nedturer, men det er helt naturlig i en fotballkarriere. Jeg ser frem til å komme meg videre og ha ytterligere fremgang, og akter å gjøre det bra for denne fotballklubben, fortsetter waliseren.

- Jeg var både priviligert og stolt over å få sjansen til å slutte meg til en klubb som Liverpool, og har ikke blitt skuffet. Jeg er selvsagt ikke en ferdig utviklet spiller. Langt derifra. Så jeg vil forsøke å jobbe med alle sider av mitt spill hver dag på trening, og jobbe så hardt som jeg kan. Forhåpentligvis vil jeg få lønn for strevet.

Allen håper nå at helgens 3-2 seier over Tottenham skal gi Liverpool et løft i sesonginnspurten.

- Det å slå et av topplagene var noe vi virkelig har strebet etter. Det har vært mye fokus på dette. Så det vil forhåpentligvis gi oss et løft at vi klarte det foran våre egne fans på Anfield, slik at vi nå kan heve oss ennå et hakk i kampene som gjenstår.

- Jeg tror denne seieren vil gi oss ytterligere fremgang. Måten laget spiller på for øyeblikket gir oss håp med tanke på neste sesong, avslutter midtbanespilleren, som forøvrig fyller 23 år i dag.