Amoo til Carlisle United

Tidligere Liverpool-ving David Amoo har skrevet under på en toårskontrakt med Carlisle United.

 22-åringen, som har vært innom Preston og Tranmere etter at han forlot Liverpool, signerte en avtale frem til 30.juni 2015 med League One-klubben i formiddag.

London-fødte Amoo gikk gradene i Millwall før han ble hentet til Liverpools akademi som 16-åring. Han spilte en førstelagskamp for Liverpool, mot FC Rabotnicki i Europa League-kvalifiseringen sommeren 2010. Han ble lånt ut til klubber som MK Dons, Hull og Bury i sin tid på Anfield. Han forlot Liverpool til fordel for Preston North End sist sommer, etter at han ble frigitt av de røde. Men oppholdet i Preston ble kortvarig, og ferden gikk videre til Tranmere så sent som i januar.

- David er den type spiller vi ønsker å hente inn i vår stall. Han er rask, og en spennende spiller med ballen i beina. Vi tror han vil gi oss litt fart og teknikk, noe vi har vært ute etter, uttaler Carlisle-manager Greg Abbott til League One-klubbens nettside.

- Det viktigste for oss er at han ønsker å spille fotball. Han er i en alder der han vil utvikle seg, og forhåpentligvis er det eksakt det som vil skje hos oss. Han er en spiller vi virkelig ser frem til å jobbe med, legger Abbott til.