Andy Carroll klar for West Ham

Liverpool FC bekrefter at Andy Carroll har fullført sin overgang til West Ham. Spissen har skrevet under på en seksårskontrakt med London-klubben.

Liverpool FC bekrefter at Andy Carroll nå har sluttet seg til West Ham på en permanent overgang. Spissen tilbrakte 2012/13-sesongen på lån i London-klubben, hvor han scoret syv mål på 24 kamper.

Carroll kom til Liverpool fra Newcastle for £35M på overgangsvinduets siste dag i januar 2011, og ble dermed Liverpools dyreste spillerkjøp gjennom tidene. Totalt spilte han 58 kamper for Liverpool og nettet 11 ganger.

The Times har tidligere rapportert at West Ham betaler £15,5M for spilleren. Beløpet kan stige med ytterligere £2M etter diverse kriterier.

West Ham melder at 24-åringen har skrevet under på en seksårskontrakt, og «The Hammers» har opsjon på ytterligere to år. Spissen har fått tildelt draktnummer 9 på Upton Park.

- Det er fantastisk for meg å være her. Jeg trivdes virkelig forrige sesong, og det vises i at jeg kommer tilbake og skriver under permanent, uttaler Carroll til West Hams offisielle nettside.

- Fansen, spillerne og klubben har vært flotte mot meg, og jeg ønsket å komme tilbake hit og spille fotball.

- Siden sesongslutt har jeg hatt mye tid til å tenke. Jeg har savnet det, og det er derfor jeg jeg er tilbake. Opprykket sesongen i forveien og så ende opp der vi gjorde – vi gjorde det bra, og det kan bare gå bedre for oss.

- Slik klubben blir drevet, selvsagt med nytt stadion og slikt, kan det bare gå fremover.

Vi ønsker Andy Carroll lykke til videre i karrieren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken