Antwi klar for Glimt

Stopperen Godwin Antwi ble hyllet for sin fysikk da Liverpool sikret seg han i 2005. Nå er han klar for norsk Adeccoliga-klubb.

Husker du Godwin Antwi?

Den ghanafødte midtstopperen ble hentet av Rafa Benítez fra Real Zaragoza sommeren 2005. Den kraftige stopperen var med på laget som vant FA Youth Cup i 2006, men klarte aldri å blande seg inn i førstelagsdiskusjonen på Anfield - i en tid da man rådet over Jamie Carragher, Martin Skrtel, Daniel Agger og Sami Hyypiä.

 

De neste sesongene ble stopperen med fire kamper for Spania U19 utlånt til Accrington, Hartlepool, Tranmere og Hereford, før ferden gikk videre til Vejle og dansk fotball.

 

Kontrakte hans der er nå gått ut, og han har vært på prøvespill i Bodø/Glimt. Der blir han værende ut 2013-sesongen.

 

- Jeg er veldig fornøyd. Nå har vi den dekningen vi ønsker i de bakre rekker, sier trener Jan Halvor Halvorsen til an.no.

 

Antwi gleder seg til å prøve seg i norsk fotball.

 

- I fotball må man være klar hvert eneste minutt hver eneste dag. Jeg er klar og gleder meg veldig. Hvis treneren vil bruke meg, så spille rjeg. Det er godt å være på plass. Klubben gjør det veldig godt i serien. Det var en riktig avgjørelse for meg å takke ja til Glimt, sier Antwi til samme avis.