Årets supporter håper Suarez blir

Thomas Larsen Bergheim ble kåret til ”Årets supporter” av Supporterunionen i fjor. Og under tvil innrømmer han at han håper bråkmakeren Luiz Suarez blir i Liverpool.

Det er til Hamar Arbeiderblads fotballmagasin på nett - Corner - at Thomas Larsen Bergheim forteller dette når han er en av studiogjestene i det 30 minutters programmet som handler om ligaåpningen i Premier League og i stor grad om Liverpool.

Luis Suarez er selvsagt et av temaene som diskuteres i programmet. Og da programlederen spør om Bergheims synspunkt på saken, svarer han slik:

- Jeg synes han oppfører seg klønete. Det er mulig han har dårlige rådgivere. Ingen spillere er større enn klubben, men jeg håper han blir og at han blir toppscorer. Hvis han forsvinner, håper jeg han går til en klubb i  utlandet, sier Bergheim.

Om Suarez forsvinner, så mener han Liverpool  har en i egne rekker som kan fylle toppscorerrollen.

- Skulle Suarez forsvinne har vi Sturridge. Han scoret mange mål i fjor, så hvorfor ikke. Kanskje han kan bli toppscorer hvis Suarez forsvinner, sier Bergheim.

Hedmarkingen mener uansett det er gode sjanser for at Liverpool kan blande seg opp i tetstriden og havne blant de fire beste denne sesongen.

Mens Lillestrøm-spiller og United-supporter Petter Vaagan Moen er veldig skeptisk til David Moyes som manager i United, mener Bergheim at United også denne gangen blir helt der oppe.

- United har bygget opp en enorm vinnerkultur over tid som vi hadde før, så jeg avskriver dem aldri. Men det spørs mot City og Chelsea. De er stinne av penger. De har kjøpt mange spillere. Og de har nye managere som er sultne på suksess, så realistisk sett tror jeg likevel på Chelsea, City, Manchester United og forhåpentligvis oss blant de fire beste, sier Thomas Larsen Bergheim som har vært Liverpool-supporter siden 1963.

Chris Twiddy, som har flere sesonger i Plymouth og som nå trener lag i yngres avdeling i HamKam, er også med i studio i fotballprogrammet, mens det sendes innslag med Petter Vaagan Moen og om det populære spillet Fantasy.

For å se hele programmet kan du klikke på linken her:

http://h-a.no/Sport/Lokalsport/tabid/355/articleView/true/moduleid/210591/Default.aspx