Aspas gleder seg til å spille for Liverpool

Iago Aspas forteller at han ikke var i tvil om hvilken klubb han skulle velge da han fikk høre at Liverpool var kommet på banen.

 Celta Vigo-spissen vil fullføre overgangen til Anfield-klubben i løpet av neste uke, men snakker allerede nå om hvordan han gleder seg til å spille for Liverpool.

Marca hevder at Celta Vigo mottok sene bud både fra Tottenham, Benfica og Valencia, som alle ville forsøke å snyte Liverpool for angriperen. Men Aspas stod fast på sitt valg.

- Jeg nølte ikke et sekund når jeg hørte at Liverpool ønsket meg. Jeg har en indre tro på at jeg skal klare dette, og jeg er veldig opprømt med tanke på denne nye utfordringen. Dette er åpenbart et langt steg fremover for meg, siteres Aspas av Marca.

- Liverpool er en av de største klubbene i verden. Jeg kunne ha gått til andre lag og andre land, men jeg bestemte meg raskt for at jeg ønsket å spille i England selv om jeg hadde tilbud fra Napoli i Italia, Benfica i Portugal og andre klubber, legger han til.

Marca hevder at Aspas vil tjene rundt £45 000 i uken i Liverpool, og at han vil skrive under på en fireårskontrakt med Anfield-klubben. 

Aspas er fortsatt hjemme i Spania, og venter på den endelige løsningen på overgangssagaen som vil gjøre ham til Liverpool-spiller de neste fire årene. 

- Jeg ble tvunget til å kansellere ferien vi hadde planlagt til Karibien, men har en mer enn god nok grunn til å gjøre det.

Årsaken til at overgangen ikke gikk i orden før helgen skal ifølge Marca være forhandlinger om agenthonorar og skattespørsmål som har forsinket prosessen. Men det virker som det kun er et spørsmål om tid før alt er i orden.

Aspas sine engelskkunnskaper er svært begrensede, men han håper å få hjelp til å lære språket på Merseyside.

- Jeg håper flere kan hjelpe meg i begynnelsen, som Suso, Dani Pacheco, Luis Suarez, Coutinho, Lucas Leiva og Jose Enrique.