Aspas snart tilbake

Iago Aspas opplyser at han har drevet med løpetrening i 4-5 dager, og om ti dager til to uker vil han være klar for spill.

Iago Aspas har ikke vært i spill siden han pådro seg en lårskade på trening i midten av oktober.

- Det er frustrerende å ikke spille, men jeg kan dra nytte av denne pausen. Jeg skal forsøke å komme tilbake i spill så fort som mulig, uttaler Iago Aspas til Liverpoolfc.com.

- Jeg har vært skadet i fire uker, men jeg har trent i fire eller fem dager på treningsfeltet – løpt og gjort øvelser. Jeg er mye bedre.

- Snart vil jeg være i stand til å sparke ball. Om ti dager til to uker vil jeg var klar for spill.

Aspas er ikke fornøyd med hva han presterte på banen før han ble skadet.
- Jeg synes at jeg kan forbedre meg. Jeg er fornøyd med lagets nivå, men ikke så mye individuelt fordi jeg tror jeg kan gjøre det langt bedre.

- Først ønsker jeg å komme tilbake fra skaden. Etterpå kan jeg bruke mine kvaliteter bedre og utnytte dem bedre som spiss.

Aspas har fått god hjelp av Liverpools medisinske støtteapparat under skadeoppholdet.
- De har vært til stor hjelp for meg, og det har vært godt for meg ettersom jeg har lært litt engelsk når jeg har hatt kontakt med dem. Nå håndterer vi det fysiske aspektet, og det er også meget viktig.

Liverpool har tatt syv poeng og inntatt 2.plassen i Premier League etter at Aspas ble skadet.
- Mitt inntrykk er meget godt. Dere kan bare kikke på tabellen for å se hvor bra laget jobber. Vi står på og spiller bra.

- Ligaen er helt forskjellig fra den spanske ligaen. Det er jevnere mellom lagene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken