Assaidi, Pacheco og Wilson på vei ut

Liverpool Echo melder at Oussama Assaidi, Daniel Pacheco og Danny Wilson står øverst på listen over spillere Liverpool FC ønsker å kvitte seg med denne sommeren.

Ingen av disse tre spillerne inngår i Brendan Rodgers sine planer for neste sesong. Wilson vil forsvinne på gratisovergang til Hearts ettersom kontrakten hans med Liverpool løper ut nå, mens både Assaidi og Pacheco vil bli forsøkt solgt.

Assaidi har ikke imponert i sin første sesong i helrødt, og har spilt bare 12 kamper for klubben etter at han kom fra Heerenveen for £2.4M i august. Vingen startet ikke en eneste Premier League-kamp i den nylig avsluttede sesongen.

Pacheco har heller ikke klart å spille seg til en plass på Liverpools lag, selv om man hadde store forhåpninger til talentet som ble hentet fra Barcelona for seks år siden. Pacheco debuterte for Liverpool i en Champions League-kamp mot Fiorentina i desember 2009, men har totalt spilt kun 17 kamper for klubben. 22-åringen spilte i Europa League mot Young Boys og Anzhi denne sesongen, i tillegg til i ligacupkampen mot West Bromwich. I janaur ble han så lånt ut til det spanske andredivisjonslaget Sociedad Deportiva Huesca. Han har også vært på utlån hos Norwich og Rayo Vallecano i løpet av sin Liverpool-karriere. Pacheco har kontrakt med Liverpool i ett år til, men vil altså bli forsøkt solgt nå.

En fjerde spiller som sannsynligvis vil forsvinne fra klubben er Andy Carroll. Liverpool-ledelsen tror ikke at spissens hælskade vil forpurre planene om et salg av geordien, selv om Carroll nå er satt ut av spill for minst tre måneder fremover.