Avslo nytt bud fra Arsenal

Arsenal kom med et bud på £40 000 001 på Luis Suarez i tro om at de da ville aktivere en utkjøpsklausul i spillerens kontrakt. Liverpool avslo umiddelbart.

Liverpool Echo melder at Liverpool FC har avslått et bud på £40 000 001 fra Arsenal på Luis Suarez. London-klubben har trappet opp jakten på spissen to uker etter at de fikk sitt første bud på £30M, senere økt til £35M pluss ytterligere etter diverse kriterier, avslått.

London-klubben trodde at ethvert bud over £40M ville utløse en utkjøpsklausul i spillerens kontrakt. Liverpool har hele tiden vedgått at så ikke er tilfelle, men at klubben kun er forpliktet til å informere uruguayaneren om bud som overstiger det beløpet. Liverpool behøver ikke å akseptere et slikt bud.

Liverpool vil informere Luis Suarez om Arsenals seneste henvendelse etter kampen mot Melbourne Victory. Arsenals bud ble umiddelbart avslått av Liverpool. De røde har fortsatt ingen planer om å selge 26-åringen. Brendan Rodgers har tidligere uttalt at han forventer at Suarez ærer sin kontrakt som fortsatt løper i tre år.

Liverpool verdsetter spissen til £50M. Såfremt det ikke kommer inn et slikt bud, kombinert med en skriftlig transfersøknad, vil de ikke engang vurdere å selge.