Ayre hinter om fremtidig rolle for Carragher

Administrerende direktør Ian Ayre opplyser at det ikke vil komme noen ytterligere kommentarer fra klubben om hvilken stilling Jamie Carragher kan komme til å få i Liverpool FC i fremtiden.

Jamie Carragher kunngjorde tidligere i dag at han avslutter sin spillerkarriere etter sesongen.

- Det taler sitt tydelige språk om Jamies uselviske natur at han selv ved denne kunngjøringen setter laget og klubben foran seg selv. Det er noe han har gjort gjennom hele sin karriere, sier Liverpools administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Han fortalte meg at han ikke ønsket at jeg eller manageren måtte svare på spørsmål om hans fremtid når han allerede hadde tatt sin beslutning. Jamies fokus er, som vårt, å avslutte sesongen så sterkt som mulig.

- Alle innen fotballen vet at Jamie Carragher har vært en kolossal skikkelse for Liverpool FC. Du har ikke en karriere som strekker seg over tre tiår på toppen i dette spillet med mindre du er en eksepsjonell spiller. Og hva mer, han illustrerer de verdiene klubben er bygget på og fortsetter å stå for.

- I tråd med Jamies ønsker vil vi vente til sesongen slutter før vi gir ham den sanne anerkjennelsen han fortjener. Vi vil også vente til den tiden kommer før vi kommenterer ytterligere om hvilket engasjement han kan få med klubben fremover.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken