Benekter Hughes-link

Derby County benekter at utlånet til Andre Wisdom vil ha noe sammenheng med en eventuell overgang for stjerneskuddet Will Hughes i fremtiden.

Liverpool har i lang tid blitt linket til Derby sitt 18 år gamle stjerneskudd Will Hughes. Midtbanespilleren debuterte i Championship allerede som 16-åring, og har vært fast på laget siden. Media har spekulert i at det sesonglange utlånet til Andre Wisdom til Pride Park kan ha sammenheng med at Liverpool ønsker seg Hughes, som alle andre toppklubber i Premier League.

 

- Jeg tror Andre Wisdom-avtalen handlet om Liverpools ønske for han å komme til Derby for å fortsette sin fotballutdanning. Andre toppet Steve McClarens liste over folk han ønsket å hente inn for å forsterke stallen, så nei - det er ingen kobling med Will Hughes i det hele, sier daglig leder Sam Rush til SkySports.

 

- Det har ikke skjedde noe i forhold til Will. Fra vårt ståsted gleder vi oss bare til å se han spille for Derby County, sier Rush, som benekter ryktene om at de har satt en prislapp på £15 millioner for lysluggen.