Bill Shankly Weekend 15-16. november

I september var det 100 år siden Shanks ble født og det ble markert stort på Merseyside på mange måter. Supporterklubben ønsker også å markere hva den fantastiske skotten har betydd og betyr for både LFC og oss supportere og har fått med oss Ian St John og Karen Gill – barnebarnet til Shankly.

Uten Bill Shankly ville ikke vårt kjære Liverpool FC vært det klubben er i dag. Vi skylder Bill Shankly, og den arven han etterlot seg, mye!

I anledning at den store mannen ville fylt 100 år i høst ønsker vi også å markere dette med en egen «Bill Shankly Weekend». Vi legger opp til to magiske kvelder i henholdvis Stavanger og Oslo.

Med oss blir et av hans første storkjøp på 60-tallet – legenden Ian St John, hans barnebarn Karen Gill og Ragnhild Lund Ansnes – som står bak oversettelsen av boka «Bill Shankly – My Story» til norsk.

Slik kan du melde deg på
I Stavanger 15/11 blir dette en del av julebordet til Liverbirds Stavanger og prisen blir  kr 650,- / 600,- (for dem med gyldig medlemskort i LFCSCN eller i en Liverbirdsklubb).  Dette inkluderer:

Juletallerken, 2 drikke (øl/vin/brus) + aquavit til maten, underholdning, møte med kveldens gjester, trekning av flotte premier m.m.
Meld deg på ved å sette inn penger på kontonr. 0539.58.90222 (husk å oppgi navnet ditt) til Liverbirds Stavanger eller betal kontant til Liverbirds Stavanger på Stavanger Sportscafè ifm kamp. Siste påmeldingsfrist: 5. november.
For spørsmål; kontakt Liverbirds Stavanger v/Anders Fehn på mobil: 92260335.

I Oslo blir opplegget i andre etasje på et nyoppusset Scotsman.
Pris for medlemmer i LFCSCN er kr 150,-/ikke medlemmer kr 200,-
Påmelding: klikk her og velg antall billetter og betal online.
Det er 18 års aldersgrense.

Utlodning av signerte effekter på inngangsbilletten.

Begge kveldene starter kl 19.00.

Bli med på en magisk Shankly-aften med to av de personene som stod ham nærmest!