Borini ble helt i nordøst

Innbytter Fabio Borini skaffet Sunderland en hardt tiltrengt seier i lokalderbyet mot Newcastle med et herlig seiersmål. Pepe Reina og Napoli fortsatt på 2.plass i Serie A.

Fabio Borini ble byttet inn etter 69 minutter på Stadium of Light, på et tidspunkt hvor Newcastle hadde utlignet et tidlig åpningsmål av vertene og synes å ha overtatt grepet på kampen. Borini scoret nesten med sitt andre spark på ballen, men Tim Krul greide så vidt å få kontroll på ballen før den trillet mellom beina hans ved nærmeste stolpe. Etter 84 minutter traff imidlertid Liverpools italiensk utlånspiller skikkelig da han dæljet til fra kanten av straffefeltet og ballen føk inn i krysset.

Det betydde 2-1 til hjemmelaget, deres første seier i Premier League denne sesongen, og at man gikk forbi Crystal Palace i bunnen av tabellen.

I Napoli vant hjemmelaget oppskriftsmessig 2-0 mot Torino, etter to straffespark av Gonzalo Higuain i 1.omgang. Pepe Reina stod hele kampen i mål for laget som beholder 2.plassen i Serie A.