Borini øyner EM

Agenten til Fabio Borini sier at spilleren i det minste håper å bli spilleklar til EM for U21 til sommeren, og gjentar at spillerens fremtid er på Anfield.

- Det har vært en uheldig sesong, understreker Marco De Marchi til TMW. De Marchi er agenten til Fabio Borini, som fikk skulderen ut av ledd mot Swansea og trolig nå også vil gjennomføre en ny ankeloperasjon.

- Han vil bli undersøkt i England og Italia over de neste dagene, fortsetter De Marchi. – Han har allerede hatt en slik skade på sin andre skulder slik at vi vet hvilke skritt som skal tas.

- Det medisinske personellet må avgjøre om det er behov for en operasjon eller ikke. Hvis det blir operasjon vil sesongen med Liverpool i praksis være over.

- Håpet er at gutten i det minste blir spilleklar igjen til EM med sitt landslag etter sesongen.

Det EM som det snakkes om er EM for U21, som avholdes 5-18.juni. Italia er kommet i gruppe med vertslandet Israel, England og Norge. Marco De Marchi avviser samtidig nok en gang stadige rykter om at Borini kan være aktuell for en overgang til Fiorentina.

- Hans fremtid er definitivt hos Liverpool. Han har skrevet under en langtidskontrakt med et av de mest gloriøse lag i verden.