Bortetap for U18

Liverpool U18 tapte 1-0 for Wolverhampton i en jevn kamp i Midlands i dag. Avgjørelsen falt på et direkte frispark åtte minutter før slutt.

Liverpool U18 spilte sin første seriekamp siden 23.januar på grunn av utsatte kamper og deltakelse i Al Kass-turneringen i Qatar.

- Det ble en tøff kamp på en ujevn gressmatte. Vi slet med å få pasningsspillet til å fungere, forteller trener Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

- Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen. Vi hadde tre eller fire store sjanser. Vi tok ikke vare på dem, og når du ikke tar vare på sjansene dine kan du ikke forventet å få med deg poeng fra kampen, legger han til.

- Vi ga Wolves en sjanse til å komme inn i kampen igjen. I fremtiden håper jeg vi vil være i stand til å spille bedre fotball og være mer presise i avslutningene. Når det er sagt, så må jeg si at guttene jobbet hardt i dag, og noen av dem spilte med stor modenhet. Vi vil nå samle oss til ny innsats mot Sunderland om en ukes tid, avslutter Cooper.

Liverpools startoppstilling mot Wolverhampton: Belford, Baio, Maguire (Quirk), Cleary (Heaton), Brewitt, Lussey [kaptein], Peterson (Ojo), Brannagan, Sinclair, Trickett-Smith, Gainford.
Ubenyttede reserver: Fulton, Hart.