Brad Smith tilbake på banen

Reservelagets venstreback har i dag bekreftet på twitter at han spilte 45 minutter i en treningskamp. Jerome Sinclair fortsatt et stykke unna å være kampklar.

«Jeg er veldig fornøyd å ha spilt mine første 45 minutter i dag etter å ha vært ute i 8 måneder, det finnes ikke noen bedre følelse!! Glad for å være tilbake på banen», skrev Brad Smith på twitter. Smith er på vei tilbake fra en korsbåndskade.

En annen som snart håper å være tilbake i spill er Jerome Sinclair, 17-åringen som er tidenes yngste spiller for Liverpool. Spissen har vært ute siden begynnelsen av august og det har tatt lenger tid enn først antatt for ham å bli friskmeldt. – Han er fortsatt ikke helt klar til å være med å trene i kampsituasjoner, forklarte den nye treneren for Liverpool U18, Neil Critchley, til LFC TV i dag. – Det er frustrerende for ham, men samtidig som jeg ønsker at han skal være veldig oppsatt på å komme tilbake er det viktig at han greier å være tålmodig. Vi vil ikke slippe ham til før tiden er moden for det.