Burde ha prioritert klubblaget

Brendan Rodgers er ikke fornøyd med at Daniel Sturridge valgte å spille landskamp når han var småskadet.

Sturridge var ikke i stand til å starte Merseyside-derbyet på lørdag fordi han spilte 90 minutter i en ubetydelig privatlandskamp for England mot Tyskland bare noen få dager før lokaloppgjøret. Det er en prioritering som Brendan Rodgers ikke er spesielt fornøyd med.

- Jeg så ham på trening på fredag, og så at han ikke var seg selv. Hvem sitt ansvar er det? Det er både fotballforbundet og spillerens ansvar, siteres Rodgers av Telegraph.

- Det eneste jeg kan gjøre er å vurdere hvem som kan gi 100% når de går ut på banen, legger han til, tydelig misfornøyd med spissens prioritering.

- Vi skal spille en kamp mot en stor rival på bortebane. Jeg trenger at alle mine spillere yter 100% om mulig. Han kunne åpenbart ikke gjøre det.

- Mange spillere, spesielt toppspillerne, er aldri helt skadefrie. Suarez vil aldri være 100% skadefri i sin tid her. De er ulike personligheter, ulike typer.

- Daniel har vært en matchvinner for oss gjennom hele sin tid i klubben, men på grunn av problemene han har hatt følte jeg at han ikke var i stand til å gi alt for oss. Jeg har sett dette før. Det er en trend.

- Det har vært kamper hvor han ikke har spilt bra tidligere, og da har det skjedd etter at han ikke kunne trene på forhånd. Alle spillere må kunne trene før en kamp. Kan du det, vil du ha en sjanse til å starte kampen.

- Viser du ikke lidenskap og vilje til å kjempe for klubben, får det konsekvenser. Du vil ikke spille. Dersom du ønsker å bli en mester, dersom du ønsker å vinne ting, må du være klar for å spille. Foran denne kampen følte jeg bare at Daniel ikke var klar for å spille.