Carra hyller Suarez

Jamie Carragher mener at Luis Suarez fortjener å bli kåret til «Årets spiller» i Premier League, etter at uruguayaneren leverte en ny strålende kamp for Liverpool i 2-1 seieren over Aston Villa.

- Alle lag har et par spillere som du håper kan snu ting for deg, og Luis har gjort det ukentlig for oss, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

- Jeg har spilt sammen med en rekke toppspillere i denne klubben, og jeg har alltid hevdet at Steven Gerrard er den beste jeg noen gang har spilt sammen med, men Luis puster ham i nakken. Han er nærme, og vi håper alle at han skal bli kåret til «Årets spiller», da han fortjener det, fortsetter midtstopperen.

Carragher er også imponert over Philippe Coutinho, som serverte den målgivende pasningen da Jordan Henderson utlignet til 1-1 på Villa Park i går.

- Philippe gjorde det bra. Han er alltid en trussel for motstanderlaget, og når han fikk ballen hadde jeg hele tiden troen på at han ville skape noe. Pasningen han slo i forkant av vår første scoring er en egenskap vi egentlig ikke har hatt på vingen tidligere. Løpet han gjorde da han fikk den store sjansen sin var også imponerende. Selv om han misbrukte sjansen, trenger vi vinger som ikke bare ligger ute ved sidelinjen hele tiden.

- Det så ikke så bra ut for oss en stund, og det er noe kritikerne har brukt mot oss de siste årene at vi ikke har klart å komme tilbake etter å ha blitt liggende under. Etter tapet i Southampton har vi snakket mye om at vi måtte sørge for å prestere, og være våkne fra start av.

- Vi startet ganske bra ved å holde på ballen, men vi skapte ikke særlig mange farligheter. Vi hadde et par halvsjanser, men så begynte Villa å sette oss under press i en periode på 15-20 minutter. De hadde noen sjanser, men Pepe gjorde et par gode redninger.

- Når det er slik som dette, tenker du bare på at du må forsøke å holde 0-0 til pause, men så scoret de og kunne gå til pause med en 1-0 ledelse.

- Vi kom på banen som et annet lag i annen omgang, og du kan forsøke å finne forklaringer på det, men det betyr egentlig ikke noe nå som vi tok alle de tre poengene. Denne seieren får tapet i Southampton til å se ut som et arbeidsuhell, avslutter Carragher.