Carragher fornøyd med eget spill

Jamie Carragher er fornøyd med eget spill denne sesongen. Synes han har fått motbevist kritikere som har tvilt på om han passet inn i Brendan Rodgers' spillestil.

Jamie Carragher slet benken i begynnelsen av sesongen, men var tilbake i startoppstillingen i 2-2-kampen mot Arsenal sent i januar. I den kampen var han blant banens beste, og han fulgte opp med enda en god kamp mot Manchester City.

- Det var virkelig godt å være tilbake. Jeg har savnet det de seneste 12 månedene, så å få en rekke med kamper gjør at du føler deg en del av det, sier Jamie Carragher til Liverpoolfc.com.

- Når du kommer inn for en sjelden kamp av og til, er det flott. Du vet imidlertid at du må ut av laget igjen, og da føler du deg egentlig ikke så mye del av det. Å være blant spillerne og sammen med dem er flott. Det hjelper også å vite at du kommer til å spille.

- Noen ganger går du til kamper uten å være sikker. Når du vet at du skal spille, tenker du på motstanderen og blir mentalt klar til kampen.

Liverpool har vært kjent for sitt pass-and-move, men Jamie Carragher synes det har blitt enda mer fokus på pasningsorientert fotball under Brendan Rodgers.

- Vi har bestandig spilt fotball i denne klubben, men jeg vil si Brendan Rodgers har tatt det til et annet nivå når det gjelder å spille fotball.

- Han ønsker at vi skal spille enda mer fotball enn jeg noen gang har blitt oppdratt med. Men vi har alltid spilt pasningsfotball i klubben, og det kommer aldri til å forandre seg.

Carragher føler at flere tvilte på om han hadde gode nok ferdigheter til å mestre Brendan Rodgers’ pasningsorienterte spillestil.

- På starten av sesongen var jeg klar over at noen sa at jeg ikke kom til å passe inn i Rodgers' fotballstil. Men jeg synes jeg har motbevist det de seneste kampene jeg har spilt.

- Jeg synes at jeg har spilt bra denne sesongen, uten at jeg skal skryte av meg selv. Selv tidligere i sesongen, da jeg spilte i Europa og Carling Cup, var jeg meget godt fornøyd med hvordan jeg presterte. Forhåpentligvis kan jeg fortsette på den måten frem til sesongslutt.

Carragher la landslagskarrieren på hyllen i 2006, men gjorde et kort comeback i VM 2010. Han har nå vært på Melwood under mange landslagspauser.

- Jeg liker landslagsukene fordi du får sett noen av de unge spillerne som kommer opp fra akademiet. Jeg har blitt meget imponert over Jordan Rossiter. Han har gjort det meget bra.

- Det er bra for oss fordi det er roligere på Melwood. Det er en god tid til å restituere seg fysisk og mentalt og bli klar til Aston villa-kampen.

- Målsettingen er å vinne kamper. Jeg setter ingen andre mål enn å vinne neste kamp. Det var også det vi gjorde før møte med Southampton.