Carragher til skjermen

Ifølge The Times ventes det at Jamie Carragher vil bli fotballekspert hos selskapet BT Vision fra og med neste sesong, mens andre aviser sier at Sky Sport vil sikre seg scouseren.

BT Vision har i fjernsynsavtalen som trer i kraft fra og med neste sesong og som gjelder for tre år, sikret seg 38 Premier League kamper live for det engelske markedet.

Tony Barrett i The Times forstår det slik at Jamie Carragher vil bli frontet som ekspert i den satsningen. Avisen skriver at Carra ikke vil satse på en trenerjobb umiddelbart da han ønsker en pause fra fotballen og heller vil arbeide for media.

Andre aviser som Daily Mail, hevder at Sky Sports ligger best an til å sikre seg 35-åringens tjenester.

Det at scouseren legger støvlene på hylla gjør at manager Brendan Rodgers har en midtstopper færre å velge fra. Ifølge The Times er det også trolig at Sebastian Coates vil forlate klubben før neste sesong, mens Martin Skrtel er ute av startoppstillingen for øyeblikket og har også spørsmål rettet ved sin fremtid på Anfield. Det kan igjen bety at Rodgers vil stå overfor en sommer hvor han må få inn nytt blod i forsvaret.