Carroll utsetter avgjørelse

Andy Carroll har ennå ikke tatt noen avgjørelse om hvor han skal spille neste sesong grunnet hælskaden han har pådratt seg. Brendan Rodgers håper på rask avklaring.

Liverpool har akseptert et bud på £15M fra West Ham for Andy Carroll, men samtaler mellom spillerens representanter og klubbene har ennå ikke startet. Spissen mister Englands landskamper mot Irland og Brasil grunnet en hælskade som kan sette ham utenfor i 3-4 måneder.

- Vi har ikke diskutert dette ennå fordi det var en så stor nedtur for ham å miste Englands landskamper, uttaler spilleragent Mark Curtis til The Independent.

Brendan Rodgers håper imidlertid på en rask avklaring om Carrolls fremtid. Liverpools manager har pratet med spissen etter at låneoppholdet i West Ham var over.

- Det var bare en generell samtale angående erfaringen om å komme seg ut og spille. Han likte det bortsett fra skaden. Ved begynnelsen av sesongen handlet det hele om å dra ut og spille kamper fordi han ikke ville få en startplass her. Vi skal snakke med ham og klubben igjen for å se hvordan det utvikler seg. Dette er en av situasjonene som trolig vil bli løst mye raskere, uttaler Brendan Rodgers til The Guardian.

- Jeg har snakket med ham. Vi hadde en god samtale. Gutten er et talent. Dette er noe vi må se på frem til slutten av vinduet. Når det gjelder penger, er det utenfor min kontroll. Men han er et talent, så vi skal se på hele situasjonen. Målsettingen for ham ved begynnelsen av sesongen var å komme ut og spille. Han har reist av gårde for å tenke over hva vi snakket om. Vi skal prate igjen i løpet av ukene.

Brendan Rodgers var tidligere i sesongen interessert i Hatem Ben Arfa. En bytteavtale med Carroll involvert ville ha interessert Newcastle. Liverpool har imidlertid ikke latt seg imponere av Newcastle-spissen etter hans retur fra et skadeopphold på tre måneder i mars. Et slikt bytte virker ikke lenger å være aktuelt.