Chelsea U18 - Liverpool U18 4-2

Liverpool U18 snudde 0-1 til 2-1-ledelse ved pause, men tapte 2-4. Daniel Cleary og Adam Phillips scoret for Liverpool.

Liverpool U18: (4-3-3) Ryan Crump; Dharius Waldron, Daniel Cleary, Tom Brewitt, Sam Hart (David Roberts 80 ); Adam Phillips, Nathan Burke [kaptein], Shey Ojo; Harry Wilson (Alex O'Hanlon 74), Ryan Kent; Daniel Trickett-Smith.

Ubenyttede reserver: Jack Alexander, Andrew Firth, Louis Robles.

Chelsea (4-2-3-1): Bradley Collins; Ola Aina, George Brady, Johnathon Muleba [kaptein] (Dion Conroy 46), Kevin Wright; Isaac Christie-Davies (Muktar Ali 70), Jordan Houghton (Chieke Kandi 82); Kasey Palmer, Charly Musonda, Ambrose Gnahore; Dominic Solanke.

Ubenyttede reserver: Ben Killip

1-0 PALMER (14): Kasey Palmer gir hjemmelaget ledelsen på et lavt, skrudd skudd fra distanse.

1-1 CLEARY (21): Daniel Cleary setter inn en retur ved bakre stolpe etter et frispark.

1-2 PHILLIPS (39): Liverpool kontrer raskt ved Ryan Kent på venstre. Adam Phillips, som er de rødes yngste spiller på banen, scorer på en lav avslutning fra skrått hold.

Pause

2-2 PALMER (53): Kasey Palmer netter sitt andre mål for dagen da han løfter over keeper Ryan Crump.

3-2 SOLANKE (60): Solanke sender Chelsea-tilbake i føringen med kald avslutning.

4-2 GNAHORE (62): Ambrose Gnahores frispark skifter retning på Waldron og går i mål. Keeper Ryan Crump er sjanseløs.

Daniel Cleary får gult kort for munnbruk.

Slutt

Liverpool tapte 2-4 i Neil Critchleys debut som U18-sjef. Hans mannskap ledet 2-1 til pause etter å ha ligget under 0-1, men tre mål til Chelsea på ti minutter i andre omgang sørget for at alle poengene ble igjen i London.