Christian Eriksen finsiktes

Brendan Rodgers skal ha vært tilstede på Danmarks to siste landskamper for å sjekke Christian Eriksen. Henrikh Mkhitaryan og Hatem Ben Arfa er andre playmakere som er på Liverpools radar.

Ifølge Daily Mirror skal Brendan Rodgers ha sett Danmarks to kamper sist uke mot Tsjekkia og Bulgaria. Danmarks spilleopplegger vil ventelig være attraktiv for mange klubber, men en skal håpe på Anfield at danskenes kaptein Daniel Agger kan være et positivt kort og også det faktum at Eriksen tidligere har spilt sammen med Luis Suarez i Ajax. 21-åringen vil til sommeren ha et år igjen av sin kontrakt hos storklubben i Amsterdam, som kan medføre en pris som vil være akseptabel for de helrøde.

Daily Telegraph, og den lokale journalisten Chris Bascombe, er enig i at Christian Eriksen er en Liverpool vurderer seriøst, når man søker etter å hente inn en «nummer ti» før neste sesong. Henrikh Mkhitaryan (24) og Hatem Ben Arfa (26) er to andre interessante navn i så måte, ifølge avisen.

Daily Mirror hevder at analysesjef Michael Edwards og Liverpools sjefspeider i utlandet, Barry Hunter, begge var til stede da Armenia med Mkhitaryan tapte 3-0 mot Tsjekkia. Shaktar Donetsk hevdes i følge Mirror å skulle ønske en pris på £23M, mens andre kilder antyder en pris nærmere halvparten av det beløpet.

Ben Arfa har en historikk med skader og er ute for resten av denne sesongen hos Newcastle etter en operasjon for å kurere en hamstringskade. Daily Telegraph tror franskmannen kan være en mulig del av en byttehandel hvor Andy Carroll reiser tilbake til nordøst.