Cissokho liker vingbackrollen

Aly Cissokho liker å spille vingback i 3-5-2-systemet som Brendan Rodgers benytter for tiden. Franskmannen er nylig tilbake fra skade og har kommet inn på laget for en kneskadet Jose Enrique.

- Det er en rolle jeg liker svært godt, uttaler Aly Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Jeg kan være med mye fremover på banen, mens det er trygt med tre spillere bak meg. Vi har tre forsvarsspillere i en flat backrekke, og det gir meg mye frihet.

- Min naturlige posisjon er venstre back, så dette gir meg frihet til å gjøre alt for laget. Vi har midtbanespillere som jobber på linje, så det krever mye fysisk innsats å komme fremover på kanten og så tilbake igjen for å forsvare seg godt dersom det blir farlig.

- Jeg er meget glad for å være tilbake i spill igjen etter en lei skade, spesielt ettersom den kom på starten av sesongen for meg. Jeg har gjort alt jeg for å komme tilbake så godt og raskt jeg har kunnet. Jeg er glad for at jeg har fått et par kamper takket være manageren.

- Skaden var meget smertefull. Jeg brukte all min energi på fysisk arbeid for å komme tilbake fra den.

- Det blir bedre litt etter litt. Jeg må gjøre mer fysisk arbeid, men det er ikke så tøft. Det må stor fysisk innsats til, men manageren krever stor innsats på disse områdene blant forsvarsspillerne.

Aly Cissokho sto for den målgivende pasningen til Luis Suarez’ flotte scoring med hodet mot West Bromwich.

- Det er alltid tilfredsstillende å bidra med assist til en scoring. Det gir meg mye selvtillit ettersom det bare er min andre start i ligaen. Jeg ønsket å gjøre det bra, tilpasse meg laget og Premier League.

- Jeg er meget glad for å være her på Anfield – det er et utmerket stadion. Det gir meg selvtillit for hver kamp fremover.

Cissokho er imponert over Luis Suarez og Daniel Sturridge.

- De er totale spisser. De har god forståelse, er meget gode teknisk, jobber hardt og er en av de beste angrepsduoene i Europa.

- Luis fikk et fortjent hattrick, mens Sturridge scoret et flott mål på en lobb. Det er klart at de er verdensklassespisser som kommer til å score mange mål for oss og hjelpe oss i toppsjiktet på tabellen.