Cissokho ønsker å bli værende

Aly Cissokho er meget stolt av å spille for Liverpool FC. Franskmannen ønsker å bli værende i klubben også etter at låneavtalens utløp.

Aly Cissokho er på lån fra Valencia for hele inneværende sesong. Venstrebacken har spilt fra start i de fire seneste kampene mens Jose Enrique har vært ute med kneskade.

- Jeg er meget lykkelig her. Jeg håper å bli værende, uttaler Aly Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Jeg er stolt hver eneste dag over å kunne spille med slike spillere og representere en klubb som Liverpool. Det er et flott by. Vi har et flott treningsanlegg her. Vi har mye stilt til rådighet for å få det beste ut av hver spiller, og det er bra for meg.

- Når du spiller for et lag som Liverpool, må du forvente at det kommer til å bli stor konkurranse om hver plass, enten det er i midtforsvaret, på midtbanen eller i angrep.

- Alle på laget er skuffet over ikke å delta i e-cup. Hver spiller ønsker å gjøre sitt beste for at klubben skal havne på e-cupplass på slutten av sesongen.

- Sesongen er lang, og det skal spilles mange kamper. Treneren foretar, og kommer fortsatt til å foreta, avgjørelser. Det er viktig å respektere dem, slik at laget kan være i best forfatning hver lørdag.

- Jeg vil si den engelske ligaen ligner på de ligaene jeg kjenner fra før – meget fysisk og høyt tempo, som i Frankrike, stor intensitet, som i Spania og Portugal, kombinert med teknisk fotball.

- Det er non-stopp. Det er overraskende å se at selv lagene midt på tabellen, så vel lagene i toppen, aldri senker tempo. De spiller på maks nivå helt til siste minutt i kampene.

Cissokoho er glad for hjelpen han har fått av landsmannen Mamadou Sakho etter overgangen fra Valencia.

- Mamadou har hjulpet meg mye. Vi begge kom til klubben på samme tidspunkt. Vi vet at vi må tilpasse oss laget som helhet.