Coady og England er ute av U20-VM

England tapte den avgjørende gruppespillskampen for Egypt og røk dermed ut av sommerens U20-VM. Åttedelsfinalemotstander for Suso er Mexico.

Egypt sin første scoring kom da det gjensto drøye ti minutter. Trezeget kom seg flott fri på venstre side av sekstenmeteren, før han enda vakrere skrudde ballen i lengste hjørne.

Harry Kane hadde en gigantmulighet til å utlikne i det 85. minutt, men den unge Tottenham-spissen skjøt utenfor fra fem meter.

På overtid doblet egypterne til 2–0 og avgjorde kampen.

Dermed havnet England, som ikke vant en eneste kamp i turneringen, helt sist i gruppe E med to poeng.

Fra kampstart tok det ti minutter før noen av lagene kom til en målsjanse, men skuddforsøket til Larnell Cole ble reddet av Egypts målvakt. Coady presenterte seg med et skuddforsøk noen minutter senere, men afrikanerne reddet og avverget en retur.

Det bølget stadig frem og tilbake på Atatürk stadion i Tyrkia, og England kom til flest sjanser – ellers uten å dominere særlig i banespillet. Etter pause hadde de hvitkledde en ball i tverrliggeren, men det ble i stedet Egypt som scoret kampens to mål.

Conor Coady spilte hele oppgjøret, mens Jon Flanagan satt på benken.

Suso møter Mexico
Det ble lørdag kveld klart at Spania, som vant alle sine gruppespillskamper og toppet gruppe A, møter Mexico i åttedelsfinalen.

Kampen spilles tirsdag 2. juli kl. 17.00 og vises direkte på Eurosport.