Cole nærmer seg West Ham

Joe Cole har gjennomført legesjekk hos West Ham og ventes å bli gjenforent med sin gamle klubb. Liverpool betaler £3M for å få ham vekk fra lønningslisten. Nuri Sahin kan også være på vei ut.

Ifølge The Times har Liverpool gitt Joe Cole tillatelse til å forlate Anfield, samtidig som 31-åringen vil få en sjekk av LFC pålydende £3M.

Cole tjener ifølge avisen £92000 i uka for Liverpool, eller drøyt £7M totalt på de 18 månedene han har igjen av kontrakten med de røde.

Joe Cole gjennomgikk en legesjekk hos West Ham på onsdag, og ventes å foretrekke sin tidligere klubb heller enn å gå til QPR for igjen å spille for Harry Redknapp. Overgangen vil bli permanent, også fordi at det ifølge reglene til Premier League ikke er lov til å låne to spillere fra samme klubb og Andy Carroll er altså allerede på plass øst i London.

Liverpool skal også være villig til å la Nuri Sahin avbryte sin årlige låneavtale fra Real Madrid. Tyrkeren har ikke spilt ligakamp for Liverpool siden bortekampen mot Chelsea i november, selv om han satt på benken mot Sunderland etter å ha blitt spilleklar av sitt nesebrudd.

Sahin tjener ifølge The Times om lag £90000 i Liverpool/Real Madrid, men interesserte klubber som Fulham og Borussia Dortmund vil trolig forlange at midtbanespilleren skal gå ned i lønn dersom man vil gjøre en avtale.