Coutinho ble månedens spiller

Philippe Coutinho har blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for mars i en avstemning på Liverpoolfc.com.

Philippe Coutinho fikk hele 53 prosent av stemmene. Luis Suarez fulgte på andreplass med 20 prosent av stemmene, mens Steven Gerrard havnet på tredjeplass med 14 prosent av stemmene.

Liverpools nye nummer 10 spilte fire kamper og scoret ett mål i mars. Nettkjenningen kom borte mot Southampton.

- Jeg ønsker å takke alle som stemte på meg, Jeg er meget glad for å motta denne prisen. Den betyr mye for meg. Jeg har jobbet hardt for dette, og jeg håper å gi mer glede til fansen, sier Philippe Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Jeg er meget lykkelig her, hvor jeg spiller med mine idoler. Alle mine lagkamerater har tatt meg meget godt i mot. Jeg håper at Liverpool avslutter på beste måte slik at vi kvalifiserer oss for Europa League og får en stor sesong neste år.

- Spillerne i angrep har ansvar for å å gå på løp og score mål. Jeg håper å forbedre meg i fremtiden og hjelpe Liverpool til å score flere mål.

Coutinho har funnet seg godt til rette på Merseyside etter at han kom fra Inter i januar.
- Dette er en familieklubb. Jeg har fått mye hjelp siden jeg kom hit. Jeg er meget lykkelig her i Liverpool, og jeg håper å bidra til Liverpools suksess og forbedre min karriere.