Coutinho kan håndtere presset

Philippe Coutinho er ikke bekymret med tanke på å følge opp den gode starten han hadde forrige sesong med Liverpool. Brasilianeren har aldri trent så hardt som han nå gjør med de røde.

- Jeg prøver alltid å være avslappet og trives med min fotball. Jeg bekymrer meg ikke om hva som måtte være av press og slike ting, forklarer Philippe til liverpoolfc.com.

- Jeg prøver bare å trives ute på banen og alltid gjøre mitt beste for å hjelpe laget.

- Jeg så det på internett og er veldig glad for det, sier den nye kjæledeggen på The Kop etter at det kom fram at hans navn er blitt trykket på flest eksemplarer av den nye hjemmetrøya. – Å bli mottatt på en slik måte av supporterne er veldig viktig og gir meg mye selvtillit. Jeg prøver hele tiden å lære av manageren og de erfarne spillerne.

- Noen nye spillere har kommet for å hjelpe oss og det laget som avsluttet bra sist sesong, slik at vi håper å ende blant topp fire, fortsetter Coutinho med tanke på den kommende sesongen.

- Vi trener veldig hardt med to økter hver dag, noe jeg tror kan bidra til at vi kan være i forkant om halvannen måned. Treningen her er veldig hard og veldig intens, og pre-season er mye hardere enn jeg er vant til.

- Det har vært fint å kunne tilbringe tid med min familie, oppholde meg i mitt land og være sammen med mine venner. Nå har jeg imidlertid kommet tilbake for å arbeide. Det er varmt og fint her nå og jeg håper å ha en god pre-season.