Desperat snørydding i Oldham

Oldham Athletic har i hele dag kjempet desperat for å få ryddet unna all snøen som falt over Boundary Park natt til i dag, slik at morgendagens FA-cupkamp mot Liverpool kan gå av stabelen som planlagt.

To ganger i løpet av dagen har Oldham gått ut på sine offisielle nettsider og tryglet om flere frivillige med snøskuffer. League One-klubben forteller om en militærlignende operasjon som ble satt igang i morgentimene for å sørge for at kampen i morgen kan spilles.

Banemannskap og en rekke frivillige begynte allerede i grålysningen jobben med å fjerne snø fra banen, tribunene og området rundt stadion. Man har også leid inn entreprenører til å rydde parkeringsplassene.

Det store snøfallet natt til i dag passet Oldham svært dårlig, og senere på dagen – rundt klokken 12.30 lokal tid - gikk de ut med en ny oppfordring til sine supportere om å møte opp med snøskuffer, for her var det snakk om «alle mann til pumpene»

- Etter det store snøfallet har det vist seg å være en krevende oppgave å få fjernet snøen, og mer hjelp trengs, melder League One-klubben.

Oldham har forøvrig offentliggjort sin tropp på 20 mann til morgendagens kamp. Dette er de samme 20 spillerne som tapte for Notts County i midtuken. Vertene må klare seg uten Dean Furman og Cristian Montano. Førstnevnte er opptatt med Afrika-mesterskapet, mens Montano er skadet.

Dette er troppen til Oldham:
Cisak, Brown, Grounds, Wesolowski, M'voto, Tarkowski, Croft, Simpson, Bouzanis, Smith, Byrne, Taylor, Baxter, Millar, M'Changama, Wabara, Hughes, Winchester, Sutherland, Mellor.