Dette er juniortroppen

Foran den første semifinalen mot Chelsea presenterer Liverpoolfc.com troppen som har spilt Liverpool frem til semifinale i FA Youth Cup.

Ryan Fulton:
Skotsk ungdomslandslagsspiller som har vært formidabel i Liverpools mål i årets cupturnering. Han har kun sluppet inn ett mål på fire kamper. Dette er hans første sesong i U18-troppen. Han er en ruvende type som er god til å kommunisere med sine medspillere.

Ryan McLaughlin:
Nord-irsk ungdomslandslagsspiller som har hatt en god sesong. Høyrebacken var med førstelaget under preseason-turen til USA, og fikk spille mot Roma der han fikk oppgaven med å stagge Francesco Totti på Fenway Park. En spiller som elsker å være med fremover på banen og støtte angrepet. Han vil bli en nøkkelspiller i kampene mot Chelsea.

Joe Maguire:
Venstreback fra Manchester som har hatt en stabil sesong. Har vært ute med en hamstringskade, men trener Steve Cooper håper at han er skadefri til semifinalene.

Yalany Baio:
En hardtspillende midtbanespiller som har vært en viktig kar for Cooper denne sesongen. Han er anvendelig, og har også spilt høyreback. Men han foretrekker å spille sentralt på midtbanen. En kriger med smittende vinnervilje.

Lloyd Jones:
Walisisk ungdomslandslagsspiller. En storvokst midstopper som har vært god å ha i de bakre rekker denne sesongen. Ble hentet fra Plymouth sist sommer. Han ble nylig forfremmet til Alex Inglethorpes U21-mannskap.

Dan Cleary:
Irsk ungdomslandslagsspiller som har dannet et godt radarpar sammen med Jones på juniorcuplaget. Er god til å lese spillet. Gutten fra Dublin har gjort store fremskritt i sin første sesong i U18-troppen.

Niall Heaton:
Midtstopper født i Leeds, som ble hentet til Liverpool fra Bradford City som U15-spiller. Engelsk ungdomslandslagsspiller. Sterk på hodet og en pålitelig spiller.

Jordan Rossiter:
Ung scouser som har hatt stor fremgang denne sesongen. Har fått ros for sine prestasjoner av en kar som Robbie Fowler. Sentral midtbanespiller som har vært kaptein for U18 denne sesongen, selv om han fortsatt bare er skolegutt.

Jordan Lussey:
Juniorcuplagets kaptein, som var tilbake fra skade i uavgjortkampen mot Tottenham sist helg. Lussey går alltid foran som et godt eksempel for sine medspillere. En god pasningslegger som også er kapabel til å score spektakulære mål.

Jack Dunn:
Cooper håper å ha den sterke angriperen tilbake fra skade mot Chelsea. Har fått sitt gjennombrudd på U21-laget og scoret vinnermålet i bortekampen mot Wolverhampton. Har vært ute med skade de siste ukene. Dunn er en spiller med stor løpskapasitet, som har scoret i samtlige runder i årets juniorcup så langt. Han har til sammen gjort seks mål i årets FA Youth Cup. Han vil bli en nøkkelspiller mot Chelsea, om han blir skadefri i tide.

Cameron Brannagan:
En ung kar fra Manchester som har vært veldig stabil sentralt på midtbanen denne sesongen. En pålitelig spiller, som nylig imponerte i sin debut for U21-laget mot Tottenham, da han fikk et innhopp fra benken på Anfield.

Alex O'Hanlon:
Irsk ungdomslandslagsspiller. En veldig spennende spiller som kan spille både venstreving og sentralt på midtbanen.

Danile Trickett-Smith:
Angriperen kom fra Crewe sist sommer, og har vært en nøkkelspiller i juniorcupen. Er en god pasningslegger, og bidrar også med viktige scoringer.

Kristoffer Peterson:
Svensen er en sterk ving, som kan brukes både på høyre og venstre flanke. Gutten fra Gøteborg er god i lufta, og har blitt forfremmet til U21-troppen denne sesongen.

Nathan Burke:
Ung scouser med gode holdninger, som trives med fotballen igjen etter å ha vært ute med skade da sesongen startet. Burke har vært i Liverpool siden han var U10-spiller. Kan spille både på midtbanen og som sideback.

Nathan Quirk:
Nathan er en veldig stabil spiller som kan spille i flere posisjoner. Han kan spille både på midtbanen og som sideback.

Jerome Sinclair:
Spissen er akkurat tilbake etter skade. Den tidligere West Bromwich-spilleren har hatt en flott sesong. Han ble Liverpools yngste førstelagsspiller gjennom tidene da han kom inn som innbytter i ligacupkampen borte mot nettopp West Bromwich.

Jordon Ibe:
En spennende ving som satt på benken for førstelaget under kampen borte mot Southampton nylig. Den tidligere Wycombe-spilleren liker å utfordre forsvarsspillere. Scoret to flotte mål da Leeds ble slått ut av juniorcupen på Anfield.

Sam Gainford:
Venstreving som er en trussel offensivt. En god spiller for Cooper å ha i bakhånd. Har vært i Liverpool siden han var 10 år gammel.

Seyi Ojo:
Engelsk ungdomslandslagsspiller. Spennene spiller som kan spille hvor som helst i angrepsrekka. En teknisk god spiller som Cooper ofte henter inn fra benken med hell.

Connor Randall:
Har representert England U17. Kan benyttes i en rekke posisjoner uten problemer.