Downing håper ingen matcher priskravet

Stewart Downing er veldig lysten på å ha med Luis Suárez på laget også denne sesongen, så han håper ingen klarer å lokke uruguayaneren vekk fra Anfield.

Fremtiden til Suárez er fortsatt veldig usikker. Arsenal vurderer å øke budet, som sist lå på 40 millioner pund pluss ett pund, på angriperen, men Downing håper ikke at noen klubber matcher priskravet til Brendan Rodgers på 55 millioner pund.

– Det er veldig viktig for oss å kunne beholde ham fordi Luis er en ekstremt god spiller. Han hadde noen gode samtaler med manageren som forblir private, sier kantspilleren til Liverpool Echo.

– For oss, som spillere, endres ingenting. Han er fortsatt den samme spilleren, og han er en strålende fyr å ha rundt omkring. Han er på talefot med alle de andre gutta. Luis vet at alle vi andre ønsker at han skal bli. Det ville vært så skuffende om vi mistet ham.

Nå er det ei uke siden Suárez sluttet seg til Liverpool-laget, men Downing synes ikke sagaen om uruguayaneren har påvirket den røde troppen på noen som helst måte.

– Det som skjer rundt Luis, er ikke distraherende. Sesongoppkjøringen har gått veldig bra så langt, og vi har fått noen gode resultater. Nå vil vi bare fortsette.

– Siden han kom tilbake, har Luis trent veldig bra, og jeg tror at uansett hva som skjer med Liverpool-fremtiden hans, så vil det komme en løsning i løpet av ei uke eller to.

– Vi vil beholde alle våre beste spillere, sånn at de kan hjelpe oss med å komme til Champions League. Det er nødt til å være målet vårt denne sesongen. Vi har styrket stallen med de nye signeringene som har kommet inn, og jeg er sikker på at det kommer ytterligere noen nye inn.

– Hvis vi kan fortsette i den formen vi viste i andre halvdel av forrige sesong, har vi en god sjanse til å komme blant de fire beste. Vi vil at Luis skal være en del av det laget. Han er en klassespiller, en av de beste i verden – vi så det med de målene han scoret forrige sesong. Det er opp til ham og klubben å ordne opp.