Dunn hyller lagkameratene

Jack Dunn hyller sine lagkamerater etter at Liverpools juniorlag spilte seg frem til semifinalen i FA Youth Cup ved å beseire Hull 3-0 i kvartfinalen på bortebane tirsdag kveld.

Dunn gjorde to av målene, og har scoret i hver eneste runde i juniorcupen denne sesongen. Totalt står 18-åringen fra Wavertree bokført med seks mål i turneringen.

- Jeg har vært svært heldig med at spillerne rundt meg er av en slik kvalitet. Lloyd Jones sørget for en flott målgivende pasning i forkant av mitt første mål mot Hull, mens jeg hadde litt flaks med den andre scoringen, som jeg enkelt kunne sett i mål, sier Dunn til Liverpool Echo.

- Jeg har kjempet meg tilbake fra en langvarig hamstringskade, så nå fryder jeg meg over å spille fotball igjen. Jeg spiller kamper og gleder meg allerede til neste match. Jeg fryder meg over at jeg har gjort mål i flere kamper på rad, og ser nå frem til semifinalen.

I semifinalen venter Chelsea, og det hele skal avgjøres over to kamper. Liverpool U18 har tapt 2-1 for Chelsea to ganger tidligere denne sesongen, men lagene har ikke møtt hverandre siden november og Dunn tror det kan bli et annet utfall denne gangen.

- Dette kommer til å bli fantastiske kamper. Vi har møtt Chelsea to ganger denne sesongen, så vi vet hvordan de er. Vårt lag er imidlertid mer modent nå. Vi er sterkere og bedre, så det blir gode kamper.

Midtstopper Lloyd Jones scoret Liverpools første mål i 3-0 seieren over Hull i kvartfinalen.


- Det var flott å gjøre mitt første mål for U18 i en skikkelig kamp, kommenterer Jones.

- Hull skapte trøbbel for oss. De er et fysisk sterkt lag, som er godt organisert. Men vi kontrollerte kampen og fortjente seieren, uttaler midtstopperen.