Dyrere på langsidene – uendret på kortsidene

Liverpool FC innfører fra og med neste sesong en ny prispolitikk. Tre kategorier med ligakamper blir delt inn i seks ulike prisgrupper, avhengig av hvor de sitter.

Det blir dyrere å sitte på langsidene på Anfield til neste sesong, og spesielt hvis du sitter nokså midt på Main Stand og Centenary Stand.

Prisgruppe 1 og 2 er på langsidene og for kategori A kamper, de mest attraktive kampene, vil det fra 2013/14 koste £52 og £50M i Premier League. På Main Stand er det for eksempel delt inn i åtte blokker, hvor de fire midterste vil koste £52. Denne sesongen kostet den dyreste billetten £48.

For enkeltbilletter vil det altså koste £4 og £2 mer pr kamp på langsidene, avhengig av plassen. Så vidt vi kan se vil det også gjelde for kategori B og C.

Liverpool FC understreker at priskategoriene 3-6, som befinner seg på de to kortsidene The Kop og Anfield Road End, vil være uendret eller være billigere. Etter en rask sjekk vil vanlige billetter stort sett ha samme pris som denne sesongen for 2013/14. Det vil imidlertid bli reduksjon for juniorbilletter, hvor man har seksjoner for familier på Upper Anfield Road End.

Ifølge LFC vil også priser på billetter for bortefans i hovedsak være som før.

- Over de to siste årene, har klubben vurdert billettprisene nøye og strukturen på prisene, og vi har snakket med Supporters Committee. Etter å ha fryst prisene denne sesongen, vil vi i likhet med mange andre klubber i Premier League innføre en prisstruktur som vil være mer nøyaktig i forhold til seteplass og utsikt, kommenterer administrerende direktør Ian Ayre i LFC.

- Den nye tilnærmingen gjør at billettene på Kop er redusert eller har samme pris for andre år på rad. Som en del av vår plan om å gjøre Anfield mer tilgjengelig for familier, investerte vi tidligere denne sesongen over £1M i en ny «Family Zone» og «Family Park» på Anfield som skal sørge for at unge røde vil bil underholdt før og etter kamp.