Echo spår Johnson og Enrique fra start

Liverpool Echo spår at Glen Johnson og Jose Enrique vil erstatte Jon Flanagan og Aly Cissokho i startoppstillingen når Liverpool er vertskap for Fulham i morgen.

Johnson måtte som kjent kaste inn håndkledet rett før kampen mot Arsenal forrige helg på grunn av en kjeveinfeksjon. Jose Enrique er tilbake i trening etter å ha stått over de tre siste kampene på grunn av en kneskade.

Echo forventer altså at Jon Flanagan og Aly Cissokho ofres for duoen når Brendan Rodgers tar ut sitt lag til kampen mot Fulham.

- Glen er i fin form. Vi vet ikke hva som forårsaket kjeveinfeksjonen. Han kjente smerter i kjeven når han våknet. Han trente, men gradvis frem mot Arsenal-kampen ble smertene verre og verre. Heldigvis fikk han hjelp på sykehuset, og smertene forsvant, sier Rodgers til Echo.

- Når det gjelder Jose Enrique, har vi bare ventet på ham. Han har trent, og kneet hans er mye bedre nå, så vi håper han kan spille i helgen. Det er noe vi vil vurdere det kommende døgnet. Det blir flott å få ham tilbake.