Ekstraordinært Årsmøte

Tirsdag 6. august 2013 avholdes ekstraordinært årsmøte for Liverpool FC Supporters’ Club Scandinavian Branch i Oslo. Møtested er Rockefeller. Møtet starter kl 18.30.

Følgende saker skal behandles:
1. Vedtektsendringer. Foreningens navn er foreslått endret fra Liverpool FC Supporters’ Club Scandinavian Branch til Liverpool FC Supporters’ Club Norway. Små andre endringer på vedtektene (se link nedenfor). På det ordinære årsmøtet i mai foreslo styret endringer som berører vedtektene.

Av størst betydning er kanskje bytte av navn på foreningen. Bakgrunnen er at Sverige og Danmark for flere år siden fikk egne brancher, og i systemet til LFC er vi registrert som den norske branchen. Syret forslo derfor på det ordinære årsmøtet i mai å oppdatere navnet i forhold til de medlemmene vi representerer. Dette fikk full støtte på årsmøtet.

For å gjøre endringer i vedtektene kreves det godkjennelse av to etterfølgende årsmøter. Derfor innkaller vi (innkalling også i Kopite nr 1 2013/14) til ekstraordinært årsmøte. Ingen andre saker er til behandling. For å lese forslaget til de nye vedtektene i sin helhet, sjekk her.

Vel møtt!

Styret