En sjanse til å vinne fire på rad

Liverpool har ikke vunnet fire ligakamper på rad siden februar 2011. Det har de sjansen til på St Mary's i Southampton lørdag ettermiddag.

Liverpool vil være ute etter å vinne begge ligakampene mot Southampton denne sesongen, etter å ha vunnet 1-0 på Anfield i desember.

Southampton fikk stoppet en tapsrekke ved spille målløst på Carrow Road i Norwich sist helg. Sist Saints spilte hjemme tapte de 2-1 for QPR.

Southampton har imidlertid hatt et godt tak på Liverpool på sydkysten, og har vunnet tre av de siste fire hjemmekampene i ligaen mot Liverpool. Alle tre med sifrene 2-0. Liverpool har bare klart å score fire mål på sine seks siste ligakamper mot Saints.

Mauricio Pochettinos mannskap har tatt fem poeng av tolv mulige på hjemmebane etter nyttår.

Steven Gerrard og Jamie Carragher er de eneste av dagens Liverpool-spillere som var med sist Liverpool besøkte St Mary's i 2005. Den gangen tapte Liverpool altså 2-0.

For Southampton var Adam Lallana tilbake etter skade i bortekampen mot Norwich sist helg. Danny Fox og Steven Davis var de eneste Southampton-spillerne som var uaktuelle til den kampen, men de kan være tilbake igjen på lørdag.

Totalt har Liverpool og Southampton møtt hverandre 92 ganger. Liverpool har vunnet 46 av disse kampene, mot Saints sine 25. 21 kamper er endt uavgjort.

Phil Dowd vil dømme lørdagens kamp, med herrene Betts og Cann som linjedommere. Mike Jones er fjerdedommer.

Kilde: www.saintsfc.co.uk