England nærmere VM

Sturridge scoret på straffe da England vant 4-1 mot Montenegro. Gerrard spilte sin 106.landskamp. Agger og Danmark mistet seier på overtid. Selvmål av Skrtel. Storseier for Sakho. Wilson ubenyttet.

England topper sin gruppe etter 4-1-seier mot Montenegro. Steven Gerrard var kaptein for England for 31. gang i sin 106. landskamp. 33-åringen har nå ledet England like mange ganger som Kevin Keegan. Gerrard ble byttet ut i det 87. minutt til stående ovasjoner fra Wembley-publikummet. Daniel Sturridge nettet det siste målet fra straffemerket tre minutter på overtid etter at han selv hadde blitt felt ned i feltet. Seier mot Polen på tirsdag sender engelskmennene til VM. Med uavgjort eller tap vil sannsynligvis Ukraina, som spiller mot svake San Marino, knipe plassen.

Danmark måtte vinne mot Italia for å ha en realistisk sjanse på en playoff-plass, men kom skjevt ut og lå under 0-1 etter at Daniel Agger hadde blitt overspilt. Danmark snudde til 2-1 og så ut til å gå mot tre viktige poeng. På overtid styrte imidlertid tidligere Liverpool-spiller Alberto Aquilani ballen i mål til 2-2. Landslagskaptein Agger spilte samtlige minutter.

Martin Skrtel ble eneste målscorer i møtet mellom Hellas og Slovakia i Athen, men scoringen kom imidlertid feil. Ballen gikk i mål etter å ha passert under keeper Jan Muchas fot på et tilbakespill fra midtstopperen. Landslagskaptein Skrtel var på banen hele kampen.

Frankrike vant 6-0 mot Australia i en privatlandskamp i Paris. Mamadou Sakho ble byttet inn i pausen, på stillingen 4-0.

16-årige Harry Wilson var ubenyttet reserve for Wales i 1-0-seieren mot Makedonia i Cardiff. Tidligere Liverpool-spiller Craig Bellamy tok farvel med hjemmepublikummet i det som var hans siste landskamp på hjemmebane.