Ett minutts stillhet før avspark

Liverpool FC bekrefter i dag at det vil holdes ett minutts stillhet før avspark i søndagens kamp mot West Ham, til minne om de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien.

West Ham-kampen er siste hjemmekamp før 24.årsdagen for tragedien i Sheffield, og derfor vil det tradisjonen tro holdes ett minutts stillhet før avspark i denne kampen.

Den årlige minnegudstjenesten vil bli holdt på Anfield den 15.april. Gudtjenesten vil starten klokken 14.45 lokal tid, men folk slipper inn på stadion allerede fra klokken 13.00. Det vil som vanlig bli holdt ett minutts stillhet klokken 15.06 lokal tid. Seansen vil avsluttes ca klokken 15.30 med allsang av You'll Never Walk Alone.

Av sikkerhetshensyn må de som ønsker å overvære minnegudstjenesten hente ut forhåndsbestilte gratisbilletter. Disse skaffer man seg ved å ringe eller oppsøke Liverpools billettkontor.

- Vi minnes de som mistet livet hver eneste dag. Under minnegudstjenesten vil vi tenne et lys for hver og en av de som mistet livet så alt for tidlig, og den evige Hillsborough-flammen vil fortsette å lyse gjennom de mørkeste stunder, uttaler Margarat Aspinall i Hillsborough Family Support Group til Liverpoolfc.com.

- For mange er 15.april arbeidsdag, og det vil være de som ikke har mulighet til å gå på minnegudstjenesten. Vi inviterer alle til å slutte seg til oss i tankene, og be for oss i denne vanskelige tiden, legger hun til.