Får kamptrening mot Norge

Daniel Agger har ikke spilt så mange kamper som han skulle ønske for Liverpool denne høsten, og er derfor glad for at han får sårt tiltrengt kamptrening i Danmarks privatlandskamp mot Norge.

Det er planlagt at Agger skal spille hele kampen mot Norge i Herning fredag kveld.

- Jeg kan bruke denne kampen til å få mer kamptrening. Det får man ikke gjennom vanlige treninger, sier Liverpool-stopperen til Ekstra Bladet.

Selv akter han å gi 100% i kampen mot nordmennene, selv om det kun dreier seg om en privatlandskamp.

- Vi vet selvfølgelig at det ikke er noe å spille om, men om man ikke klarer å motivere seg for en landskamp bør man ikke være i troppen, slår han fast.

Selv mener han at formen er bedre enn noensinne.

- Jeg har trent hardere enn jeg pleier. Jeg har gjort alt hva jeg har kunnet, og på lørdag merket jeg at treningsarbeidet har hjulpet. Etter 90 minutter mot Fulham var jeg ikke så sliten som jeg normalt er etter å ha vært ute av laget i lengre tid.

- Når du ikke spiller hver uke, så mister du selvfølgelig noen få prosenter i ditt spill, som du har når du spiller fast.

Før Fulham-kampen hadde ikke Agger startet en kamp siden 1-0 tapet for Southampton i slutten av september.

- Jeg føler ikke at jeg ble gjort til syndebukk etter det tapet. Brendan Rodgers vet godt hvordan jeg hadde det i den kampen. Jeg skulle selvsagt ikke ha spilt den matchen. Men det er lett å være etterpåklok, og det er det også i dette tilfellet.

Dansken er ikke redd for at han ikke nyter managerens tillit i Liverpool.

- Jeg har vært i klubben i mange år, så jeg er sikker på at manageren kjenner mine styrker, avslutter han.