Fikk League One-debuten

Conor Coady kom inn i det 79. spilleminutt da han erstattet kaptein Michael Doyle. U20-kapteinen er utlånt til League One-klubben i seks måneder.

I kveld ble League One-sesongen sparket i gang, med Sheffield United mot Notts County på Bramall Lane. Sheffield United er nå ledet av den tidligere Everton-kapteinen David Weir, som har sikret seg Liverpools Conor Coady på lån i seks måneder.

Coady så lagkameratene få en drømmestart, da Gary Liddle ble utvist for gjestene for et høyt spark etter 13 minutter. Da halvtimen var spilt scoret Kevin McDonald, slik at hjemmelaget gikk til pause med ledelse.

Noe overraskende så utlignet Notts County ved Enoch Showunmi etter en time spilt, men hjemmelaget slo igjen tilbake åtte minutter senere.

Med nummer 17 på ryggen erstattet 20 år gamle Conor Coady kaptein Michael Doyle, som måtte hinke av banen. Coady la seg dypt på midtbanen.

Han fikk en gedigen mulighet til å score 3-1 målet på overtid, da han ble stukket gjennom etter en corner. Avslutningen hans med utsiden av venstrefoten gikk like til side for mål.