Fire priser til LFC

Liverpool FC sikret seg hele fire priser da The Northwest Football Awards ble delt ut i går kveld. To av disse prisene gikk til Jamie Carragher og Jerome Sinclair.

Carragher ble kåret til «Premier League Player of the Year,» mens Sinclair vant «Rising Star Award».

Ellers vant Liverpool også kåringen for «Best Club Sponsorship Engagement / Partnership Award» med Standard Chartered Trophy 2013. Klubbsponsor Standard Chartered mottok også prisen for «CSR Campaign of the Year» for «Living with HIV».

Jamie Carragher fikk sin pris for en årrekke med oppofrende innsats og hardt arbeid for Liverpool og klubbens fans. Han vant kåringen i konkurranse med Leighton Baines, Michael Carrick og Pablo Zabaleta. Martin Skrtel vant tilsvarende kåring i fjor.

- Det er fantastisk å bli kåret til «Player of the Year» for min siste sesong i Liverpool. Jeg startet på akademiet som ung gutt, så jeg er stolt over å være i en slik posisjon hvor jeg kan se tilbake på det som har vært en strålende karriere for meg, i klubben jeg elsker, sa Carragher da han mottok prisen.

Jerome Sinclair utkonkurrerte spillere som Ross Barkley, Tom Ince, Ben Pearson, Marco Lopes og Jack Redshaw i kåringen «Rising Star», etter at han ble den yngste til å spille førstelagsfotball for Liverpool FC noen sinne.

Klubbsponsor Standard Chartered mottok en pris for sitt arbeid for å spre kunnskap om HIV. Dette gjorde de blant annet ved å plassere verdens største røde sløyfe på Anfield-matta foran Liverpools kamp mot Southampton den 1.desember i fjor.

Klubbsponsoren ble også hedret med en pris for sin globale fotballturnering, der 80 fans fra 12 land ble samlet i Liverpool for å spille om Standard Chartered Trophy på Anfield.

- Vi er henrykt over anerkjennelsen vi får for vårt samarbeid med Standard Chartered. Vi streber etter å levere utmerkede kampanjer sammen med alle våre partnere, der vi kan bringe fans nærmere klubben gjennom ulike aktiviteter, sier Liverpools kommersielle direktør Billy Hogan i en kommentar.