Fjerde og femteplass

Liverpool U18 stakk av med Globe-troféet i Premier-klassen. I juniorklassen ble det stortap da de yngste røde spilte om tredjeplassen i U16.

 

I dag ble Milk Cup i Nord-Irland avsluttet. Ingen av lagene Liverpool sendte avgårde nådde helt opp i turneringen, men U16 skulle spille om tredjeplassen i juniorklassen, mens U18 skulle spille om "Globe-troféet" som tilsvarer femteplassen i premierklassen.

 

Da U16 i går tapte for Co. Antrim mistet de sjansen til å møte Everton i en drømmefinale. I kampen om tredjeplassen ble Watford alt for sterke, og London-laget knuste de unge røde hele 6-2.

 

Liverpool U18 gikk glipp av en semifinale i Premier-klassen med aller minste margin, da kun målforskjell sendte dem ned på femteplass. Lagene fra 5. til 8. skulle så kjempe om "Milk Cup Globe", og laget møtte igjen Newcastle som de hadde slått 4-2 i gruppespillet.

 

igjen slo U18-laget Newcastle, denne gang 2-0, og kunne ta med seg et trofé hjem fra Nord-Irland.

 

Ryan Kent scoret begge målene for Mike Garrity sitt mannskap i oppgjøret på Showgrounds i Coleraine. De røde skal ha dominert kampen totalt.

 

I finalene senere i spiller Co. Tyrone mot Manchester United i finalen i U18, mens Everton møter Co. Antrim til U16-finale.